Pacijent preminuo nakon što je pao sa četvrtog sprata zgrade Kliničkog centra u Prištini

psihijatrijska klinika Priština
FOTO: informatat.com

U Prištini je danas jedna osoba pala sa zgrade odeljenja Univerzitetskog kliničkog centra, izvestili su prištinski mediji pozivajući se na potvrdu policije.

Koha je javila da je policija oko 09.30 časova obaveštena da je jedna osoba zadobila povrede nakon što je pala sa zgrade bolničkog odeljenja.

„Povređeni je upućen na lečenje, dok policijski istražitelji u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom rade na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi sa slučajem“, rekla je portparolka za region Prištine, Fljora (Flora) Ahmeti.

Pozivajući se na nezvanična saznanja, ovaj medij takođe piše da je pacijent pao sa četvrtog sprata.

U međuvremenu je stigla potvrda da je reč o pacijentu sa Klinike za grudnu hirurgiju, te da je isti preminuo nakon što se, kako je saopštila služba bolnice u Prištini, „bacio sa prozora“.

Navode da su, nakon što je pacijent pao, preduzeli neophodne mere kako bi mu pružili medicinsku pomoć.

„Međutim, uprkos merama reanimacije i kontinuiranoj pomoći osoblja Urgentne klinike uz konsultacije lekara drugih klinika, pacijent, usled zadobijenih rana, nije uspeo da preživi“, poručili su iz službe.

Potvrdili su i da su o slučaju obavešteni Kosovska policija i istražni organi.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.