Otkriven lažni novac u Gračanici, saobraćajna nezgoda u Ugljaru i hapšenje zbog nasilja u porodici u Z.Potoku

FOTO: KoSSev/Kosovska policija
FOTO: KoSSev/Kosovska policija

Kosovska policija registrovala je u svom 24-časovnom izveštaju tri slučaja pronalaska novčanica za koje se sumnja da su falsifikovane – jedan u Gračanici i dva u Prištini. Izvestili su o nasilju u porodici koje se dogodilo u Zubinom Potoku, ali i saobraćajnoj nezgodi u Ugljaru.

Radnica banke u Gračanici juče ujutru prijavila je policiji da je tokom prebrojavanja novca, naišla na novčanicu od 100 evra za koju se sumnja da je falsifikovana.

Policija navodi da je ispitala osumnjičenog muškarca sa Kosova, bez iznošenja drugih detalja.

Druga dva slučaja registrovana su u Prištini, u isto vreme i u istoj ulici.

Prvi je policiji prijavila radnica marketa. Ona je takođe naišla na novčanicu od 100 evra za koju se sumnja da je falsifikovana.

U isto vreme, radnica banke, takođe je prijavila da je nepoznata osoba priložila novčanicu od 100 evra, za koju se sumnja da je falsifikovana.

I u jednom i u drugom slučaju su novčanice oduzete, a predmet pokrenut.

Kosovska policija izvestila je i o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ugljaru, nedaleko od Gračanice.

Policija je uhapsila vozača koji se tereti da je, usled nemara, izazvao saobraćajnu nesreću tako što je naleteo na motocikl kojim je upravljala maloletna osoba.

Povređenom je ukazana medicinska pomoć, a osumnjičenom je određena mera pritvora.

U 24-časovnom izveštaju našao se i jedan slučaj koji je registrovan na Severu Kosova – u pitanju je nasilje u porodici.

Policija je uhapsila muškarca koji je, pod uticajem alkohola, fizički napao svoju suprugu i pritom joj naneo telesne povrede.

Žrtvi je ukazana medicinska pomoć, a osumnjičenom određen pritvor.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.