Otac iz Mitrovice proglasio sina pokojnim – lekari ga spasili tokom operacije

Izvor: Insajderi (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Jedan roditelj iz Mitrovice je danas preko društvene mreže Fejsbuk saopštio da mu je sin preminuo. Međutim, 15-godišnji dečak bio je u operacionoj sali gde su mu lekari ukazivali hitnu pomoć. Na sreću spasao se.

Dete, A.B. iz Mitrovice proglašeno je mrtvim oko 15 minuta.

Međutim, ova izjava se pokazala ishitrenom od strane oca petnaestogodišnjaka. Na nekoliko minuta njegov status je bio dostupan na Fejsbuku.

M.B. iz severne Mitrovice je u svom statusu na Fejsbuku javio da mu je sin pao u bazen.

Ali se nakon nekoliko minuta status ispostavio kao neistinit i izbrisan je.

Doktori su uspeli da spasu sina iz kome.

Za Express je rekao da je požurio sa vešću i napisao istu zbog brojnih poziva rođaka koji su se raspitivali o stanju njegovog sina.

A da je dečak živ potvrdio je za Express čak i zvaničnik u regionalnoj policiji u Mitrovici Avni Zahiti, koji je za Express rekao da je, prema najnovijim informacijama, zdravstveno stanje dečaka stabilno.

Mediji su juče javili i da je jedan maloletnik na odmoru izvučen nakon potapanja u bazenu i prema izjavama prisutnih, nalazio se u teškom stanju, nakon što je, kako se sumnja, pretrpeo unutrašnje krvarenje.

Nakon što je izvučen iz vode, hitno je prebačen u Klinički centar na lečenje, ali nažalost nije preživeo.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.