Zaplenjeno oružje i marihuana u vrednosti oko 70.000 evra u Suvoj Reci, uhapšena četiri lica

FOTO: Kosovska policija

Kosovska policija uhapsila je pre tri dana četiri lica, nakon što je u kući jednog od njih u Suvoj Reci pronašla više od 50 kilograma marihuane, kao i oružje, saopšteno je danas.

Prethodnom operativnom istragom u saradnji sa kosovskog obaveštajnom agencijom – policija je identifikovala četiri osobe osumnjičene za krivično delo „neovlašćena kupovina, držanje, stavljanje i promet i prodaju opojnih droga“, koje je privela.

S tim u vezi, 18. aprila su i sproveli akciju pretresa u kući u selu kod Suve Reke, u vlasništvu jednog od osumnjičenih sa inicijalima S.S.

Tu su i pronašli, pa i oduzeli:

„Pet paketa napunjenih narkotičkom supstancom tipa marihuana ukupne težine 50 kilograma i 600 grama, digitalnu vagu, jednu lovačku pušku i 30 metaka, DVR uređaj, dva automobila, dva mobilna telefona Iphone, jedan Nokia i dva Samsunga, od kojih je jedan imao dve kartice (IPKO i VALA) i 1,425 evra“.

Vrednost pronađene droge je, kažu u policiji, oko 70,000 evra.

Svoj četvorici je određeno zadržavanje do 48 sati.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.