Opština Zvečan sutra raspisuje konkurs za dodelu stanova u Grabovcu, Žitkovcu i Banjskoj

Opština Zvečan
FOTO: KoSSev

Konkurs za dodelu 35 stambenih jedinica u Grabovcu, Žitkovcu i Banjskoj biće raspisan sutra, 13. oktobra.

Komisija za dodelu stanova u zakup na određeno vreme opštine Zvečan je obavila neophodne pripremne radnje za objavu konkursa za raspodelu stanova na teritoriji opštine Zvečan u tri novoizgrađena objekta za kolektivno stanovanje, navodi se u saopštenju Opštine Zvečan.

Konkurs će biti objavljen dana 13.10.2021. godine i odnosiće se na raspodelu ukupno 35 stambenih jedinica, a od toga po 12 stambenih jedinica u Grabovcu i Žitkovcu i 11 stambenih jedinica u Banjskoj.

Pravo učešća na konkursu imaju mladi bračni parovi i socijalno ugrožene kategorije stanovništva sa prebivalištem na teritoriji opštine Zvečan.

Objava konkursa će sadržati sve neophodne informacije u vezi načina konkurisanja i obezbeđenja dokumentacije.

Sredstva za realizaciju projekta izgradnje ovih stambenih zgrada je obezbedila Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

Opština Zvečan u planu rada za naredni period ima i pripremu konkursa za dodelu stanova u dve stambene zgrade u Zvečanu, čija je izgradnja u toku, ističe se u saopštenju.

Radio Kosovska MitrovicaPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.