Opština Zvečan: Konkurs za dodelu 50 stanova u naseljima Mali Zvečan i Matica

Komisija opštine Zvečan objavila je javni poziv za dodelu stambenih jedinica na korišćenje – 20 (2 x 10) u naselju Mali Zvečan i 30 (10 + 2 x 10) u naselju Matica.

Pravo na podnošenje prijava imaju sledeće kategorije pojedinaca i porodica:

  • Porodice i pojedinci koji nemaju stan ili kuću u individualnom vlasništvu ili u individualnom vlasništvu užeg člana porodice, odnosno do drugog stepena krvnog srodstva prave linije;
  • Porodice i pojedinici koji poseduju stambenu površinu ispod socijalnih stambenih normi;
  • Porodice i pojedinci koji žive u stambenim objektima koji ugrožavaju njihovu bezbednost;
  • Raseljena lica i povratnici;
  • Mladi bračni parovi i
  • Kadrovi koji spadaju u socijalnu kategoriju.

Obrasci prijave se preuzimaju i dostavljaju u opštini Zvečan, u pisarnici, kancelarija broj 10.

Uz prijavu se dostavlja i prateća dokumentacija navedena u obrascu prijave. (Obrazac možete naći i na adresi www.eopstinazvecan.com)

Prijave koje nisu kompletne neće biti razmatrane. Krajnji rok za predaju prijava je 30 (trideset) dana od dana objavljivanja javnog poziva, odnosno do 17.08.2018.

Komisija je dužna da svaku porodicu i pojedinca obiđe na licu mesta, na adresi koja je navedena u obrascu prijave i da o svakoj prijavi sačini izveštaj u roku od 30 dana od dana završetka javnog poziva.

Komisija je dužna da u roku od 45 dana od dana završetka javnog poziva objavi listu porodica i pojedinaca kojima se dodeljuje određena stambena jedinica na korišćenje.

Dodatne informacije mogu da se dobiju kod opštinskog službenika u kancelariji broj 21 u zgradi opštine Zvečan.

U prilogu je obrazac za prijavu.

Obrazac za prijavu

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.