Opljačkana kuća Trajkovića u Lipljanu

Foto: Gračanica onilne

Vest je ažuriranaU međuvremenu incident je potvrdila i Kancelarija za KiM, koja je uz osnovne informacije navela i to da je Trajkoviće danas obišao i predsednik privremenog organa Lipljana, kako bi utvrdio na koji način da se porodici pomogne. U Lipljanu je opljačkana kuća porodice Trajković. Po povratku sa mora, primetili su da im je kuća otvorena i da je izvršena premetačina. Kako je za Gračanica onlajn potvrdila Radmila Trajković, iz kuće im je nestao nakit.

Nepoznate osobe su u dom Trajkovića ušle na zadnji ulaz, rekla je Radmila Trajković.

“Sinoć oko 10 sati smo došli sa mora, jer smo od 5. avgusta bili na moru. Imali smo šta da vidimo, sve je ispremetano, rastureno, kreveti podizani. Deluje da kuća dosta dugo stoji otvorena, unutra su bile ptice, mačke… Primetila sam da nam je nestao nakit“.

Radmila je navela da za sada primećuje da je iz kuće ukradeno nekoliko zlatnih ogrlica, ogrlice i narukvice od ohridskog bisera, a da će tek videti da li je to sve.

„Ne mogu sve da pogledam od nereda, mislim da ću tek kada budem vratila sve na mesto primetiti šta nedostaje”, kazala je Radmila koja u Lipljanu živi sa suprugom Zoranom.

Slučaj je prijavljen Kosovskoj policiji koja je odmah došla da obavi uviđaj.

Gračanica onlinePreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.