Oduzeli mu vozačku na godinu dana: Vozio iznad 100, a ograničenje 40 km/h

kazna brzina ograničenje
FOTO: Kosovska policija

Jedinica regionalnog drumskog saobraćaja u Uroševcu kaznila je vozača zbog prekoračenja ograničenja brzine kretanja. Vozio je čak 66 kilometara na čas brže od dozvoljenog.

Kako je saopšteno iz policije, vozač S. S. sa Kosova zaustavljen je juče u Uroševcu u zoni gde važi ograničenje brzine 40 kilometara na čas.

Međutim, ovaj vozač je usnimljen kako prolazi svojim automobilom pri brzini od čak 106 km/h.

Policijski službenici su mu izrekli meru oduzimanja vozačke dozvole u trajanja od jedne godine, novčanu kaznu u iznosu od 500 evra i pet negativnih poena.

Regionalna policijska uprava u Uroševcu apelovala je na vozače da poštuju ograničenja brzine, jer u suprotnom ugrožavaju živote drugih učesnika u saobraćaju.

Pozvali su građane da sarađuju, i u slučaju da uoče prekršaje, obaveste policiju.

Apel policije stiže u istom danu kada se nedaleko od Prištine dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe poginule, a dok je čak devet povređeno.

Svega dan ranije u Štrpcu i Leposaviću dogodile su se dve saobraćajne nesreće u kojima je povređeno ukupno deset osoba.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.