KP: Dve nesreće sa po pet povređenih u srpskim sredinama, krađa, posedovanje narkotika

nesreća nezgoda policija
Foto: KoSSev

Dve saobraćajne nesreće u kojima je povređeno po pet osoba, dogodile su se juče – jedna na krajnjem Severu – u Leposaviću, a druga na jugu Kosova, tj. Brezovici. U Zvečanu je izvršeno hapšenje zbog posedovanja narkotika, a dok se u Kosovskoj Mitrovici dogodila krađa.

Kako je prijavljeno policiji, krađa se dogodila ovog petka u ulici Oslobođenja.

Policija je obaveštena o tome da su nepoznate osobe ukrale dva sata u jednom lokalu.

U selu Lipa u Zvečanu je 8. januara u 03.20, uhapšen muškarac kojem je u gepeku automobila pronađeno i oduzeto 0.9 grama supstance za koju se sumnja da je marihuana, nož, dvogled, maska, jedan metak kalibra 9mm.

Ova osoba je ispitana, pa potom i puštena. Slučaj je pokrenut.

Policija je u svom 24-časovnom izveštaju danas iznela više detalja o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na teritoriji opštine Leposavić, a o kojoj je izvestio KoSSev portal.

Potvrđeno je da su u nesreći učestvovala tri vozila, kao i da je čak pet osoba povređeno – četiri žene sa Kosova i jedan muškarac.

Oni su potom transportovani do mitrovičke bolnice.

Policija je danas izvestila o još jednoj nesreći u kojoj je povređeno pet osoba.

Udes se dogodio juče ujutru u Štrpcu, na Brezovici i u njemu su učestvovala dva vozila.

Jedan od povređenih je transportovan u UKCK, dok su ostale četiri osoba puštene nakon što im je ukazana lekarska pomoć u Hitnoj u Uroševcu.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.