Od 22. juna u Zubinom Potoku takmičenje u raftingu

Od 22. do 24. juna u Zubinom Potoku, na Ibru, održava se takmičenje u raftingu. Učestvovaće ekipe iz osam zemalja, saopštila je opština Zubin Potok, koja je i jedan od organizatora ovog takmičenja.

Rafting staza na reci Ibar je najbolja rafting staza u Srbiji, ali i regionu i jedna od najlepših i najpreglednijih u Evropi. Dužine je 4 km i osvetljena je u dužini od 1 km što omogućava i noćnu rafting vožnju, navode organizatori.

Organizatori takmičenja pored opštine Zubin Potok su Svetska rafting federacija (WRF) i Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

U okviru istog događaja, 23. juna u 9 časova, u neposrednoj blizini rafting staze i SRC „Mokra Gora“, održava se i takmičenje „Zlatni kotlić Kolašina“ u pripremanju tradicionalnih kolašinskih jela.

Pravo učešća imaju svi restorani, udruženja i pojedinci. Nije određena kulinarska namena, tako da je moguće pripremati jela po izboru učesnika.

Kontakt telefon za prijavu i informacije – 065 6040 521.

Pročitajte još:

Zubin Potok: Od 25. do 26. aprila Otvoreno državno prvenstvo u raftingu

Sever Kosova: prvenstvo u raftingu na Ibru

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.