Ovo su brojevi telefona sa Kosova i Metohije da se informišete o korona virusu

Korona Virus
FOTO: N1

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije objavilo je brojeve telefona preko kojih građani mogu dobiti sve potrebne informacije od dežurnih epidemiologa, ako imaju bilo kakve sumnje na korona virus, uključujući i za Kosovsku Mitrovicu. 

Brojevi su dostupni prema mestu prebivališta u vremenu od 08 do 22h, za sve one koji imaju određene simptome respiratornih infekcija, a koji su u prethodnom periodu boravili u područjima zahvaćenim COVID-19.

Brojevi telefona za Kosovsku Mitrovicu su:

028/498-275
064/8252-820

Novinari KoSSev portala pozvali su objavljene brojeve. Dok se na fiksnom broju niko nije javljao, zdravstveni radnici su nam se na mobilni broj MTS mreže javili i potvrdili da je ovaj broj dostupan građanima za sve informacije od 08-22 časova.

Za bliže informacije možete kontaktirati i broj koji je otvorilo Ministarstvo zdravlja 064 8945 235, zatim Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović–Batut“ (ul. Dr Subotića br. 5, 11000 Beograd; Tel: 011 2684 566) ili institute/zavode za javno zdravlje na teritoriji na kojoj boravite.

Za više informacija i za brojeve u drugim gradovima posetite sajt Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.