Obezbeđena sredstva za otvaranje Kancelarija za mlade u šest opština na KiM

FOTO: Kancelarija za KiM

Šest opština na KiM – Kosovska Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok, Leposavić, Priština i Gnjilane dobiće sredstva za otvaranje novih Kancelarija za mlade, saopštila je Kancelarija za KiM.

Sredstva su obezbeđena zahvaljujući saradnji ove Kancelarije i Ministarstva turizma i omladine Srbije.

Ugovori o zaključenju sredstava koje ovo Ministarstvo dodeljuje za realizaciju aktivnosti lokalnim samoupravama koje imaju osnovanu Kancelariju za mlade u Republici Srbiji svečano su, kako je navela Kancelarija za KiM, potpisani juče u prisustvu ministra turizma i omladine Huseina Memića i predstavnika lokalnih samouprava na KiM.

U saopštenju nije navedeno koji su lokalni zvaničnici prisustvovali ovom potpisivanju.

U ime Kancelarije za KiM i u ime v.d. direktora Petra Petkovića na „izuzetno dobroj saradnji i svemu onome što se čini za srpski narod na prostoru Kosova i Metohije“ zahvalio se zamenik direktora Kancelarije za KiM Veselin Kočanović.

Kočanović je istakao da se nada da će ovi projekti omogućiti da naši mladi na prostoru KiM ostvare svoje ideje.

„Nadam se da će mladi sprovesti sve one programe koje planiraju kako bi njihove ideje ugledale svetlost dana i da će sve to uticati, uz svesrdnu pomoć Kancelarije za KiM, da mladi ljudi ostanu i opstanu na prostoru Kosova i Metohije“, poručio je on.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.