Neuspeli pokušaj Tačijevog brata da se zbog 113 kg heroina distancira od svog šofera

Nuspeli pokušaj Tačijevog brata da se zbog 113kg heroina distancira od svog šofera
Nuspeli pokušaj Tačijevog brata da se zbog 113kg heroina distancira od svog šofera

Izvor: Insajderi (Tekst je izvorno preveden sa albanskog, osim naslova koji je adaptiran)

Brat predsednika Kosova Hašima Tačija – Gani Tači, pokušao je da se distancira od svog vozača i službenika Kosovskog zavoda za osiguranje Enisa Ćerkua (Enis Qerka) kojeg je Kosovska policija uhapsila zbog sumnje da je posedovao 113 kilograma heroina.

Prištinski sud je Ćerku (Qerka) i još trojici osumnjičenih odredio pritvor od 30 dana.

Povezani članci:

Gani Tači – Kosovo u kandžama reketa

Brat Hašima Tačija pretukao dve osobe u Kosovskom birou osiguranja

U međuvremenu je njegov pretpostavljeni, Gani Tači, pokušao da se distancira od Ćerke. Rekao je da Ćerka nije njegov vozač, navodi Insajderi.

„Moje ime su ukaljali portali time da je navodno moj vozač bio uhapšen, i želim da naglasim da Enis Ćerka nije moj vozač. Enis je zaposlen u zavodu za osiguranje Kosova i već šest godina je na poziciji šefa logistike,“ rekao je Tači za Arbresh.info. „Enis Ćerka nije moj vozač“.

Enis Ćerka je uhapšen u oktobru pod sumnjom za fizički napad nakon što je branio Ganija Tačija u fizičkom sukobu sa Đanijem Sokolićem u ovom zavodu.

To je potvrđeno od strane tužioca u Osnovnom tužilaštvu u Prištini, Ibrahima Beriše, koji je izjavio da se vodi istraga protiv Ganija Tačija zajedno s vozačem kao osumnjičenima za incident.

„Osumnjičeni su Gani Tači i njegov vozač. Oštećen je Bljerim Puškoli. Slučaj je pokrenut kao napad. Još nije doneta odluka o pritvoru,“ rekao je Beriša, a preneo Insajderi.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.