Novo Brdo: Bikovi ukradeni pripadniku specijalne jedinice Kosovske policije

U opštini Novo Brdo zabeležena je nova krađa. Nepoznati počinioci sinoć su ukrali dva tovna bika pripadniku specijalne jedinice Kosovske policije, Blagoju Mladenoviću, iz sela Straža, javila je RTV Puls. Ukupna šteta se procenjuje na oko 3.000 evra.

Dve krave i bik ukradeni su i krajem prošle nedelje u mahali Čuljkovci, u selu Bostane, porodici Stošić.

Potpredsednik opštine Novo Brdo, Siniša Dimić, osudio je, kako je javila RTV Puls – učestale krađu stoke, priznajući da su lokalne institucije nemoćne pred pljačkašima. 

Straža: Pokušaj krađe automobila 

Puls je umeđuvremenu izvestio da je u selu Straža, u noći između nedelje i ponedeljka, izvršen pokušaj krađe automobila marke Pežo 206. 

"U okviru naših finansijskih mogućnosti, trudimo se da pomognemo oštećenima i delimično nadoknadimo štetu, ali to nije dovoljno," kazao je Dimić za Puls.

Ova RTV navodi i da je u poslednjih godinu dana, prema njihovim izveštajima, u opštini Novo Brdo ukradeno najmanje 23 grla krupne stoke, podsećajući da su među oštećenima sam gradonačelnik ove opštine i zamenik komandira policije.


Pročitajte još: 

Bostane: Porodici Stošić ukradena stoka

Novo Brdo: Niz provalnih krađa 

Novo Brdo: Gradonačelniku ukradene krave, prevozniku akumulatori

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.