Novi detalji: Pronađeno zapaljeno vozilo za koje se veruje da je povezano sa ubistvom Ivanovića

Vozilo za koje se sumnja da ima veze sa ubistvom Olivera Ivanovića pronađeno je zapaljeno u ulici Vojvode Putnika u Kosovskoj Mitrovici – upravo je saopštila Kosovska policija. Vozilo, marke Opel Astra, pronađeno je oko 9.15 i nema registarske oznake.  

Iz policije potvrđuju da je Ivanović ubijen iz vatrenog oružja, da je uviđaj još uvek u toku, te da su na licu mesta "pronađeni određeni dokazi" koji će se, dodaju, koristiti u daljem toku istrage.

"O navedenim događajima obavešten je nadležni tuzilac koji je izašao na lice mesta. Kosovska policija ostaje posvećena rasvetljavanju ovog slučaja što je pre moguće i identifikaciji osumnjičenog/osumnjičenih lica kako bi ih izveo pred organe pravosuđa," navode iz KP-a. 

Ivanović je pronađen jutros nešto posle 8 časova ispred kancelarije svoje stranke. Ubrzo potom prebačen je na KBC u Kosovskoj Mitrovici, gde je nakon reanimacije, podlegao povredama. Ubijen je na isti dan kada i kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice i lični prijatelj i saborac, Dimitrije Janićijević, pre četiri godine. Detaljnije u vestima: 

Ubijen Oliver Ivanović

Prekid dijaloga u Briselu: Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost u podnePreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.