Natpis „Volim Kosovsku Mitrovicu“ od danas će krasiti grad na Ibru

Kružni tok Mitrovica
FOTO: KoSSev

U sklopu druge faze izgradnje kružnog toka na raskrsnici ulica Kralja Petra I i Knjaza Miloša danas će biti postavljen natpis „Volim Kosovsku Mitrovicu“, koji će krasiti sam grad, saopštili su iz Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica.

Slova na natpisu u dužini od 17 metara su ćirilična i 3D svetleća, istakao je predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandar Spirić.

„I ovim dokazujemo koliko volimo svoj grad i svoje ćirilično pismo, kao i boje svoje zastave. Da smo grad velikog srca i ljubavi pokazali smo svih ovih godina, a koliko volimo svoj grad dokazujemo i danas novim simbolom koji će biti postavljen“, istakao je Spirić.

Iz Privremenog organa ove opštine podsećaju da radovi na izgradnji kružnog toka u finalnoj fazi predviđaju i izgradnju fontane.

Ukupna vrednost projekta izgradnje i uređenja kružnog toka iznosi 6.210.000 dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta PO opštine Kosovska Mitrovica.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.