Narodno pozorište u čast povratka publike – program s balkona i na ulazu

Narodno pozorište
Foto: Shutterstock

Umetnici Narodnog pozorišta u Beogradu, u čast ponovnog susreta sa publikom posle šest meseci, izvešće večeras u 22 sata prigodan program povodom počeka sezone, prenosi N1 pisanje Seecult-a.

U programu „Ponovo zajedno“ nastupiće članovi sva tri ansambla Narodnog pozorišta i gosti: prvakinja Drame glumica Radmila Živković, glumica Suzana Lukić i mladi glumci Bogdan Bogdanović i Nemanja Stamatović, solisti Opere Narodnog pozorišta – mecosopran Jadranka Jovanović, tenor Janko Sinadinović i mlada saradnica sopran Evgenija Jeremić, te ansambl Baleta Narodnog pozorišta.

Koreograf je Dejan Kolarov, a solisti su Milica Jević Drndarević, Silvija Džunja, Ana Ivančević, Tatjana Tatić, Teodora Spasić, Olga Olćan i Ljupka Stamenovski.

Kao specijalni gosti najavljeni su džez pevačica Sofija Knežević, koja trenutno živi i radi u Njujorku, i muzičar Eliot Lejson iz Njujorka.

Posle pauze koja je trajala skoro šest meseci, uslovljena pandemijom virusa korona, Narodno pozorište izrazilo je veliko zadovoljstvo i radost što će se ponovo družiti sa vernom publikom.

Program koji će izvesti u subotu na balkonu i na glavnom ulazu Narodno pozorište poklanja Beograđanima i gostima Beograda, uz molbu da se ponašaju u skladu sa propisanim merama zaštite od zarazne bolesti kovid-19.

N1

 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.