Narodna stranka pokrenula „Sprečimo izdaju, spasimo Srbiju“, jer Srbijom vlada „najveći prevarant u istoriji koji radi sve suprotno od onoga što javno govori“

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas u Čačku da je ta stranka širom Srbije pokrenula akciju „Sprečimo izdaju, spasimo Srbiju“ čiji je cilj sprečavanje vlasti Aleksandra Vučića da „proda Kosovo i Metohiju i naše građane koji tamo žive“ i tako se trajno odrekne dela teritorije Srbije „samo zarad pukog opstanka na vlasti“.

„Na delu je nova prevara građana Srbije u izvođenju Aleksandra Vučića, koji stvara ’Narodni pokret za državu’ sa idejom da pokuša da se opere od svoje Srpske napredne stranke, čiji su funkcioneri ogrezli u kriminalu, korupciji i bahatosti, a istovremeno prikrije dogovorenu predaju Kosova i Metohije“, rekao je Aleksić.

Aleksić je istakao da bi građani trebalo da budu svesni da „Srbijom vlada najveći prevarant u istoriji koji radi sve suprotno od onoga što javno govori“.

„Narodna stranka će u narednom periodu širom Srbije razgovarati sa građanima i učinićemo sve da se spreči prodaja Kosova i Metohije i da se sačuva Srbija“, rekao je Aleksić.

„Neophodno je i da što pre budu raspisani vanredni izbori na svim nivoima, jer nije prošlo ni godinu dana od parlamentarnih i predsedničkih izbora, a mnogi značajni činioci na političkoj sceni rade sve suprotno od onoga što su govorili u kampanji“, naveo je Aleksić.

Aleksić je precizirao da oni koji su bili „ljuti rivali Vučiću sada naprasno spuštaju tenzije i u režimskim medijima ih nazivaju ’gospodom’“, a oni koji su se kleli na Ustavu Srbije i Miroslavljevom jevanđelju da će sačuvati teritorijalni integritet Srbije sada rade sve suprotno toj zakletvi.

„Neophodno je da na izborima izađemo pred narod, jer je Srbija u velikoj krizi i na pragu istorijske katastrofe“, zaključio je Aleksić.

Poslanici i funkcioneri Narodne stranke danas u gradovima i opštinama širom Srbije razgovarali su sa građanima u okviru akcije „Sprečimo izdaju, spasimo Srbiju“Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.