Nanošenje telesnih povreda u L.Selu; Hapšenje u vezi sa saobraćajnom nesrećom u ZP

Foto: KoSSev

Kosovska policija izvestila je danas o slučaju nanošenja lakih telesnih povreda i zastrašivanja koji je registrovan u Lapljem Selu kod Gračanice.

Kako je saopšteno, nakon verbalnog spora, muškarac sa Kosova je kasno uveče u ponedeljak fizički napao drugog muškarca.

Obojica su ispitani dok je osumnjičeni uhapšen, navodi se u saopštenju KP u kojem nema drugih detalja o ovom slučaju.

Kosovska policija je u svom 24-časovnom izveštaju ujedno potvrdila da je u vezi sa slučajem ‘saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom’ koji se dogodio 24. jula nakon ponoći u Zubinom Potoku, juče uhapšen osumnjičeni muškarac sa Kosova i upućen u pritvor.

Ni u ovom izveštaju nije bilo drugih detalja.

KoSSev portal izvestio je 24. jula o teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nakon ponoći istog dana u selu Ugljare u Zubinom Potoku, a u kojoj je jedno lice poginulo na licu mesta, dok su druge dve osobe povređene.

Kako je tada potvrđeno iz Kosovske policije, u nesreći su učestvovala dva putnička vozila – Volkswagen Golf 4 sive boje kosovskomitrovačkih registarskih oznaka i Volkswagen Golf 2 crvene boje beogradskih tablica.

Nesreću je, kako je tada saopšteno, izazvao vozač vozila Volkswagen Golf 4, za kojim je upravljao muškarac K. A. (1992) i koji je zadobio telesne povrede.

U drugom vozilu marke Volkswagen Golf 2, u trenutku nesreće nalazio se vozač J. P. (1999) i suvozač D.J. (2002), koji je ujedno bio i svedok.

Usled udarca vozač ovog automobila zbog zadobijenih telesnih povreda preminuo je na licu mesta, dok je suvozač prebačen na lečenje u Zdravstveni centar K.Mitrovica.

Više o tome u posebnim vestima:

Nesreća u Ugljaru: Dvadesettrogodišnjak poginuo na licu mesta

Zubin Potok INFO: Teška saobraćajna nesreća u Ugljaru, reagovala hitna, najmanje troje povređenihPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.