„Najslađi karavan“ i ove godine: U toku akcija prikupljanja sredstava za paketiće za mališane sa KiM

FOTO: HO Srpska solidarnost

„Najslađi karavan“ ponovo putuje sa paketićima za mališane sa KiM-a. Humanitarna organizacija „Srpska solidarnost“, pozvala je sve koji su u mogućnosti da se odazovu osmoj akciji prikupljanja sredstava za paketiće. Akcija traje do 31. decembra.

„Pozivaju se svi ljudi dobre volje i društveno odgovorne kompanije da doniraju novčana sredstva u skladu sa svojim mogućnostima za pravljenje paketića za naše male heroje sa Kosova i Metohije“, poručuju organizatori.

Podsećaju da su u prošlogodišnjem – sedmom „Najslađem karavanu“, za novogodišnje i božićne praznike podelili 3,750 paketića, a ujedno i obradovali isto toliko mališana iz srpskih enklava na KiM-u.

„Nadamo se da ćemo ove godine premašiti taj broj, ali da bismo u tome uspeli, potrebna nam je i vaša podrška“, kaže Branko Antić iz Srpske solidarnosti.

Ukoliko želite da podržite rad ove organizacije, to možete da uradite uplatom novčanih sredstava na:

Žiro račun: 340-11013053-38

PayPal: [email protected]

Instrukcije za uplate na devizni račun:
Currency tag (EUR,$,RUB…)
SWIFT CODE: GIBARS22
IBAN: RS35340000001101305338
NAME: Srpska solidarnost
ADDRESS: Beograd, Skerlićeva 12

Akciju koja traje do 31. decembra možete pomoći i slanjem SMS poruke na 1389, dok za pravna lica postoji mogućnost sklapanja ugovora o donaciji, dodaju iz organizacije uz poruku – „Naše malo je nekome mnogo“.

 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.