Zeka: Da mi Amerika kaže da ne spavam sa ženom, ne bih spavao

Zeka

Poslanik Skupštine Kosova, Miljaim Zeka govorio je o pitanju takse od 100 odsto na srpske proizvode i pritisku koji Amerika vrši radi suspenzije te takse kako bi dijalog bio nastavljen.

Zeka je rekao da je protiv ukidanja takse, međutim, prema njegovim rečima, kosovska vlada ne treba da dozvoli da joj Amerika okrene leđa.

„Nema razloga za kupovinu srpskih proizvoda kada je poznato koliko zla je Srbija počinila kosovskoj državi,“ naglasio je Zeka.

“Mi nismo učili našu decu da ne kupuju srpsku robu. Srbija nas je toliko silovala i toliko nas ucenjuje, nemamo razloga da kupujemo srpsku robu kada možemo kupovati robu iz Albanije, Makedonije itd.”

“Ako bi mi Amerikanci rekli da ne spavam sa svojom ženom tri dana, neću spavati tri meseca jer su nam oni pomogli da Kosovo postane nezavisno. Da Amerika potpuno greši, iako ja smatram da greši i da se ne treba ukinuti taksa, mi ne smemo da dozvolimo da nam Amerika okrene leđa,” rekao je Miljaim Zeka u emisiji “Slobodna zona“, prenosi Gazeta Express.

KoSSev: Kosovski zvaničnici o „količini ubijanja“, „sudžuku“ i „ćefu“

Poslanik NISMA-e u Skupštini Kosova, Miljaim Zeka, poznat je po „ilustrativnim“ izjavama. Tako je oktobra prošle godine, na sednici odbora na kojoj se raspravljalo o predlogu da se 15. februar (dan državnosti Srbije), 28. jun (Vidovdan) i 24. jun (Dan Egipćana) uvrste u državne praznike na Kosovu, izražavajući svoje protivljenje predlogu, pred poslanicom iz srpske zajednice, Izrazio žaljenje zbog nedovoljnog broja ubijenih Srba.

„Vi ste ubili 14 hiljada nas, mi smo ubili 1400 vas, nismo mogli više ali bismo od vas napravili sudžuk.“

Ovo nije prvi put da su kosovski zvaničnici govorili o „količini“ ubijanja. Predstavnik veterana „OVK“, Nasim Haradinaj 31. oktobra rekao je da su on i drugi pripadnici „OVK“ ubijali srpske vojnike i dodao:

„Ubijao sam srpske vojnike svaki put kada sam imao šansu. Kažem svojoj porodici da mi je žao što nisam ubijao onoliko koliko mi je bio ćef. Žao mi je što su mi ubili drugove, ali mi je drago što sam ubijao Srbe,“ rekao je Haradinaj.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.