Mediji: Radoičić na saslušanju u srpskoj policiji

Đurić i Selaković Srpska lista KoSSev
Rikalo, Radoičić, Đurić, Selaković, Rakić u Kosovskoj Mitrovici/Foto: KoSSev

Milan Radoičić nalazi se na saslušanju u srpskoj policiji povodom istrage ubistva Olivera Ivanovića, prenosi TV O2, a u međuvremenu potvrdio je i MUP Srbije.

Potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića sada saslušava srpska policija u vezi sa istragom ubistva Olivera Ivanovića.

Kako prenosi ova televizija, srpsko tužilaštvo naložilo je saslušanje Radojičića posle izjave tužilaštva u Prištini o njegovoj navodnoj umešanosti u ovaj zločin. 

Prema nezvaničnim saznanjima, Radoičić kategorično negira bilo kakvu vezu sa ubistvom Ivanovića.

Priština je pažljivo pratila kretanje Milana Radoičića i imali su dojavu kada se pojavio u Kosovskoj Mitrovici, odgovorio je predsednik Vučić na novinarsko pitanje nakon akcije hapšenja specijalnih kosovskih policijski snaga u petak rano ujutru u Kosovskoj Mitrovici.  U zgradi Grej tada je uhapšeno troje osumnjičenih za umešanost u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, od kojh su dva pripadnika Kosovske policije i četvrti koji se nije povezivao sa ovim slučajem, ali koji se, kako su tvrdili u Prištini, suprotstavio policiji tokom hapšenja. Četvrti osumnjičeni koji je izbegao hapšenje ispostavilo se da je upravo potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić.

„Dakle, oni su tačno znali i oni i dalje znaju da se on nalazi na teritoriji KiM-a, ali to nije imalo veze ni sa čim, to je imalo veze sa svim drugim što sam ja govorio,“ rekao je predsednik. Njegov odgovor se u potpunosti razlikuje od onog što je rekao kosovski premijer Haradinaj da je potpredsednik Srpske liste bio na sastanku u Beogradu.

Neću im se predati i nisam ubica, juče je u svom prvom obraćanju poručio upravo Milan Radoićić.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.