Ljumir Abdidžiku predstavio novu potpredsednicu LDK

Izvor: Fakteplus.net (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Predsednik Demokratske lige Kosova Ljumir Abdidžiku predstavio je profil nove potpredsednice ovog političkog entiteta, Šćipe Mjekići (Shqipe Mjekiqi).

Abdidžiku je preko „Fejsbuka“ objavio da je Mjekići univerzitetski predavač, kao i da je doktorirala u oblasti političkih nauka na „Triniti College“ u Dablinu, prenosi Gazeta Express.

„Univerzitetski predavač; izvanredna saradnica, majka dvoje dece – Šćipe, od danas, krasi naše političke redove bogatom aktivnošću koje nas očekuju. To ostaje motiv političkog aktivizma za mladiće i devojke i profesionalce naše zemlje“, kaže se u objavi lidera LDK.

Mjekići je bila savetnica Fatmira Sejdiua za vreme dok je bio predsednik Kosova i savetnica Skendera Hisenija, za vreme dok je ovaj bio na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ostali potpredsednici izabrani su danas na sastanku koji je na predlog Abdidžikua, održao LDK. tu su takođe su Ljutfi Haziri, Anton Ćuni i Gazmend Muhadžeri.

KoSSev: Izabrano novo predsedništvo LDKPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.