Ljavdrim Muhadžeri najavljuje borbu za Mitrovicu

Izvor: RTK2/Agencije (tekst je izvorno preuzet i nije lektorisan)

Llavdrim Muhadžeri kaže da će se boriti i za Mitrovicu, I navodi da će za nju rado proliti krv do kraja.
 
”Doći ću u Mitrovicu, ne zaboravite, čak i za tu zemlju ću proliti krv do kraja. Iako me čovečanstvo ne želi imam Allaha, ali srce kaže da će doći dan kada ću da dodjem i u Mitrovicu”, napisao je Muhadžeri, na svojoj “fejsbuk” stranici.
 
Muhadžeri je izazvao pažnju objavljivanjem fotografija na kojima se vidi kako se priprema za prerezanje vrata šiitskom zarobljeniku, u Siriji ili Iraku.
 
Na kritike I zgražavanje javnosti Muhadžeri je napisao da je našao način svoje borbe, koju ocenjuje kao pravednu i na Allahovom putu.
 
”Allah je veliki i verujem mu puno, ali ovi ljudi u Siriji su jako opasni nisam imao drugog izbora nego da to uradim, tako je došlo do ovoga”, napisao je Muhadžeri.


KoSSev bezuspešno pokušava da otvori dosadašnju Fejsbuk stranicu Ljavdrima Muhadžerija, na kojoj je u opisu navedenu da se radi o "Public Figure" i pronađe ovu poruku. Radi se o istoj stranicu o kojoj je KoSSev izvestio juče. Preko pretraživača, u ovom trenutku nije više moguće da se ona identifikuje, a link koji smo juče postavili, više ne vodi do ove stranice, već je preusmeren na stranicu sa vestima Fejsbuk stranice korisnika koji pokušava da otvori link. Otvaraju se jedino nove stranice sa imenom "Lavdrim Muhazheri", na kojima se vidi da pojedini korisnici Fejsbuka od skora otvaraju razne grupe, pod različitim naslovima, kao i one na kojima je njegova slika precrtana.


 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.