Leposavić slavi hramovnu i opštinsku slavu uz niz događaja, večeras grupa "Kerber"

U opštini Leposavić danas se obeležava hramovna i opštinska slava –  Sveti Vasilije Ostroški. Tokom dana održava se niz događaja, a večeras na platou ispred zgrade opštine, od 21 čas – nastupa grupa "Kerber".

Proslava počinje liturgijom sa litijom u hramu Svetog Vasilija Ostroškog od osam časova. Nakon toga sledi lomljenje slavske česnice. Od 10 časova održava se 11. memorijalni turnir "Čika Cone" na gradskom stadionu u Leposaviću, a potom se od 12 časova održava Internacionalna trka Sveti Vasilije Ostroški na ulicama ovog mesta. 

Večeras nastupa i grupa "Kerber" koja je po prvi put na Severu Kosova. Publiku će da zagreje lokalna – Anno Domini

"Frontmen grupe Goran Šepa Gale je sa zadovoljstvom prihvatio naš poziv da nastupi u Leposaviću. Istakao je da mu je drago što smo ga pozvali i biće mu čast da po prvi put od svog osnivanja grupa ima priliku da održi koncert na Severu Kosova, gde ima i puno prijatelja," kazao je predsednik Saveta mladih opštine Leposavić, Dušan Milanović.

"Kerber obećava nezaboravan koncert, koji će svi dugo da pamte. Mi koristimo priliku da pozovemo sve vaše čitaoce da nam se pridruže večeras i da zajedno uživamo u, kako najavljuju, još jednom dobrom koncertu. Očekuje se veliki broj gostiju iz svih delova Kosova, a najavljeni su gosti i sa Kopaonika," dodao je Milanović.

Organizatori su opština Leposavić i lokalni Savet mladih.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.