Leposavić: Nastavljeno sa asfaltiranjem prigradskih naselja

U opštini Leposavić, u prethodna dva dana, nastavljeno je sa asfaltiranjem ulica u prigradskim naseljima. Juče je asfaltirana ulica Sunčev breg, u Slaništu, a u sredu ulice "Ibarski odred", u naselju Čukarak i "Boško Buha", u naselju Slanište. Meštani su zadovoljni i, kako kažu, srećni.

"Puno će da nam znači, a naročito za malu decu koja su putovala možda kilometar do škole, sve po blatu. Stavljali kese na noge – da tamo ne bi bili prljavi. Malo je lepše i nama veš kad operemo – postavimo sve pored puta i sve nam se prlja," kaže meštanka Sunčevog brega, Slobodanka Slavković, javlja RTV Mir. 
 
"Došao je konačno trenutak da naše naselje, Ibarski odred, dobije asfalt. Posle 37 godina – od 80. godine smo mi ovde. Danas smo zadovoljni i srećni što je došao asfalt," kaže Stanimir Savić iz Ibarskog odreda, prenosi ista televizija.  

Radove na asfaltiranju ulica obišao je gradonačelnik opštine Leposavić, Dragan Jablanović, sa svojim saradnicima. 

Istakao je da će se intenzivno nastaviti sa radovima i u drugim delovima opštine, kako bi se, dodao je, poboljšala infrastuktura i život gradjana.

U toku je, kako navode iz ove opštine, asfaltiranje nedovršenog dela ulice 24. Novembar. 

Ulice u prigradskim naseljima su se, u ovoj opštini, asfaltirale i tokom avgusta i jula.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.