KP za Sever: Troje privedeno zbog oštećenja imovine u Knjaza Miloša

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

Tri osobe, kao i jedan svedok, privedene su zbog slučaja „oštećenje i uništenje imovine“ i „pretnja“, koji se dogodio u subotu u večernjim satima u ulici Knjaza Miloša u severnom delu Mitrovice, saopštili su iz Kosovske policije za region Sever.

Policija je u jučerašnjem 24-časovnom izveštaju navela da je u Mitrovici osoba sa Kosova prijavila da su mu, tokom vožnje, dva automobila preprečila put, te da su nepoznate osobe pokušale da uđu u njegov automobil.

Kako su juče naveli iz policije, u subotu kasno uveče, osumnjičeni su udarali rukama u automobil i oštetili mu retrovizor.

U vezi tog slučaja, prema novom saopštenju policije, u policijsku stanicu Mitrovica-Sever privedena su tri lica srpske nacionalnosti – I.R.(1994), N.V.(1987) i M.DŽ.(1988), kao i svedok E.T.(1986) kosovski Turčin.

Sa njima je, kako je saopšteno, obavljen informativni razgovor i uzete su pisane izjave, a nakon prezentovanja materijalnih dokaza, priznali su izvršenje ovih dela.

Po nalogu tužioca, slučaj ide u redovnu proceduru.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.