Promocija knjige „Književni džem sešn“ sutra u Akvarijusu

Ivana Vanovac
Foto: KoSSev

Promocija knjige eseja o umetnosti Ivane Vanovac „Književni džem sešn“ biće održana sutra u Privatnom kulturnom centru „Akvarijus“ u Kosovskoj Mitrovici sa početkom od 18.30 časova. Ulaz je slobodan, posetioci su u obavezi da se pridržavaju mera.

Tokom promocije, posetioci će biti u prilici da knjigu kupe po promotivnoj ceni od 480 dinara, odnosno 4 evra.

O knjizi će, pored autora, govoriti recenzenti Aleksandar Dunđerin i Živojin Rakočević, kao i novinar i koordinator Radija Kosovska Mitrovica Maja Fićović.

Odlomke će čitati studentkinje glume mitrovačkog Fakulteta umetnosti Snežana Džogović i Anđela Petrović, navodi PKC „Akvarijus“.

Ivana Vanovac se bavi radijskim novinarstvom sedamnaest godina. Povremeno se oglašava u pisanim medijima, a novinar je u Radiju Kosovska Mitrovica.

Knjiga „Književni džem sešn“ predstavlja zbirku svojevrsnih literarnih minijatura inspirisanih umetnicima koji su u proteklih pet – šest godina bili u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu i šire, i svojom autentičnom pojavom i izrazom koji misaono i slobodarski pokreću publiku, urezali se u pamćenje jednog radijskog sveta.

Ova knjiga je argument da Kosovska Mitrovica ima bogat, kvalitetan i sadržajan kulturni život, upućen svima koji tvrde suprotno, navodi kulturni centar.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.