KP za Sever: Pretnja, napad i krađa

Kosovska policija kola auto
FOTO: KoSSev

Kosovska policija regiona Sever zabeležila je u današnjem izveštaju tri slučaja koja su se dogodila juče u severnom delu Mitrovice, ali i u Zvečanu. U pitanju je pretnja, uništenje ili oštećenje imovine, kao i krađa.

Kako navodi policija, juče u poslepodnevnim satima, muškarac im je prijavio da mu je muška osoba, srpske nacionalnosti, pretila i vređala ga.

Sve se događalo u jednom gradskom kafiću.

Međutim, u daljoj izjavi, ispostavilo se da jučerašnji sukob nije bio prvi, već da je ovaj muškarac i ranije, pre dva meseca, dobijao pretnje od iste osobe.

Policija istražuje.

Nešto kasnije, policija je imala posla i u opštini Zvečan.

Dobili su prijavu od ženske osobe, da su joj nepoznata lica, navodno, ukrala opremu za distribuciju antenske mreže MTS-a.

I ovaj slučaj, okarakterisan kao „krađa, nestanak ili oštećenje imovine“, policija istražuje.

Najzad, u večernjim satima, Direkcija Sever registruje još jedan slučaj oštećenja imovine, odnosno „napad, uništenje ili oštećenje imovine“ u severnom delu Mitrovice.

Tačno u 23 časova policiji je muškarac prijavio da mu je, njemu nepoznato lice, nasilno provalilo u stan.

Osim toga, kako je kazao ovaj muškarac, isto lice je bilo naoružano i fizički ga je napalo.

Nakon okršaja osumnjičeni je pobegao u nepoznatom pravcu, navode iz policije.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.