KP: U Mitrovici uhapšen muškarac zbog nasilja u porodici; U Leposaviću priveden muškarac zbog nepoštovanja odluke kosovske vlade

Ilustracija kosovska policija

Kosovska policija tokom jučerašnjeg dana uhapsila je muškarca u Kosovskoj Mitrovici zbog nasilja u porodici, dok je u Leposaviću priveden muškarac zbog nepoštovanja restrikcije kretanja, a zabeleženi su i slučaj uznemiravanja i ugrožavanja javnog saobraćaja različitim sredstvima, navodi se u dnevnom izveštaju Kosovske policije.

U Mitrovici je uhapšen muškarac zbog nasilja u porodici. On se sumnjiči da je izvršio fizičko nasilje nad dvema žrtvama, ženi i muškarcu. Po nalogu tužioca zadržan je u pritvoru.

Sa druge strane, u Leposaviću su zabeležena tri slučaja.

Priveden je muškarac, koji je zatečen na ulici u ranim jutarnjim časovima, ne poštujući odluku kosovske vlade. Nakon saslušanja je poslat u pritvor. Delo je klasifikovano kao „nepostupanje prema zdravstvenim merama tokom epidemije“.   

Kosovskoj policiji u Leposaviću žena je prijavila da ju je prethodnih dana putem SMS poruka uznemiravao jedan muškarac. Odlukom tužioca, slučaj ide u redovni postupak.

U nedelju u kasnim večernjim satima u Leposaviću je došlo do ugrožavanja javnog saobraćaja kada su nepoznate osobe bacale na put gume i tom prilikom polomile saobraćajni znak i jedan stub rasvete.

Istraga je u toku.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.