KP: U Đakovici uhapšena jedna osoba koja se sumnjiči za „pokušaj ubistva“

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

Kosovska policija uhapsila je danas u Đakovici jednu osoba koja se sumnjiči da je počinila krivično delo „Pokušaj ubistva, neovlašćeno držanje oružja i izazivanje opšte opasnosti“, saopštili su iz KP.

Naime, Kosovska policija obaveštena je juče da su se u jednoj đakovičkoj ulici čuli pucnji, te da se sumnja da su dve osobe povređene.

Dvema žrtvama ukazana je prva pomoć u Regionalnoj bolnici u Đakovici, jedna od njih je puštena kući, dok je druga osoba upućena na lečenje u Univerzitetsko klinički centar Kosova i kako navode iz policije, pozivajući se na izjavu dežurnog lekara nalazi se van životne opasnosti.

Osumnjičeni je kako navode, pobegao sa lica mesta, nakon istrage i saznanja  o lokaciji osumnjičenog i nakon hitnih operativnih radnji, ova osoba je uhapšena a oružje za koje se sumnja da je korišćeno u ovom slučaju je oduzeto.

Ovoj osobi je po nalogu tužioca određeno zadržavanje od 48 sati.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.