KP: Bomba u kuhinjskom ormanu i napad na policijsku službenicu

Kosovska policija
Foto: KoSSev

U kuhinjskom ormanu u Leposaviću juče je pronađena i uklonjena bomba, usled čega je jedno lice saslušano zbog neovlašćenog posedovanja oružja, dok je, s druge strane, policijska službenica u opštini Gračanica prijavila da ju je jedna osoba fizički napala u Pošti, saopštila je Kosovska policija. 

Juče oko 9 časova ujutru, Srpkinja iz Leposavića prijavila je policiji da je u stanu u kuhinjskom ormanu pronašla sumnjivo eksplozivno sredstvo. Jedinica za uklanjanje eksplozivnih sredstava (EOD) uklonila je sumnjivo eksplozivno sredstvo – bombu, a policija je zbog neovlašćenog posedovanja oružja ispitala osumnjičenog muškarca, Srbina, koji živi zajedno sa žaliteljkom.

Ovom licu nije određeno zadržavanje, i slučaj ide u redovnu proceduru, saopštila je Kosovska policija.

Pored toga, u Gračanici, oko 14 i 20 časova službenica Kosovske policije prijavila je da ju je fizički napao muškarac, kosovski Srbin, dok je bila u Pošti. Kako se navodi u policijskom izveštaju, tokom napada osumnjičeni je pominjao kaznu koju mu je policijska službenica ranije izdala.

Ovo lice je uhapšeno i određeno mu je zadržavanje.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.