KP: Pronađeno beživotno telo u Samačkom bloku, slučaj okarakterisan kao „sumnjiva smrt“

Kosovska policija
Foto: KoSSev

Vest je ažurirana

U dvorištu Samačkog bloka u severnom delu Kosovske Mitrovice pronađeno je jutros beživotno telo, potvrdio je za KoSSev poručnik Branislav Radović.

„Dana 22. oktobra u 08:39 policijska baza policijske stanice Mitrovica Sever dobila je informaciju da u ulici Filipa Višnjića, u krugu Samačkog bloka, nepomično leži muško lice i da se pored njega nalazi pištolj“, rekao je za KoSSev portparol Kosovske policije za Region Severa, poručnik Branislav Radović.

Na lice mesta izašle su stanična istražna jedinica, ali i regionalna istražna jedinica sa ekipom hitne pomoći čiji su lekari konstatovali smrt.

U daljem toku istrage, a nakon identifikacije žrtve, utvrđeno je da je žrtva kosovski Srbin, K.M. (1961), sa prebivalištem u ulici Ive Lole Ribara.

Prema nalogu tužioca, slučaj je zaveden kao „sumnjiva smrt“, a naložena je i obdukcija u Institutu za sudsku medicinu u Prištini koji je telo preuzeo u 10:48.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.