KP: Privedeno troje na Dudinom kršu zbog marihuane

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

Kosovska policija registrovala je tokom jučerašnjeg dana dva slučaja zastrašivanja u Zubinom Potoku i Leposaviću, dok je slučaj posedovanja narkotika zabeležila na Dudinom kršu, navodi se u dnevnom policijskom izveštaju.

U Zubinom Potoku juče ujutru oko 9:30 časova Kosovskoj policiji prijavljen je slučaj zastrašivanja. Muškarac pod dejstvom alkohola pretio je dvema žrtvama, muškarcu i ženi, nakon čega je odlukama nadležnog tužioca lišen slobode.

U policjiskom izveštaju nije precizirano trajanje pritvora.

Isti slučaj juče je registrovan i u selu Kijevčiće kod Leposavića u popodnevnim časovima, kada je muškarac pod dejstvom alkohola pretio svom bratu i snahi. Osumnjičeni muškarac je u policijskoj stanici takođe vređao policijske službenike i pretio im nakon privođenja.

S druge strane, na Dudinom kršu, službenici Kosovske policije uhapsili su trojicu muškaraca zbog posedovanja narkotika.

Oko 15 časova policajci su tokom pretresa trojice muškaraca pronašla supstance za koje se sumnja da su marihuana, ukupne težine 2,4 grama. Pronađene supstance su ujedno i oduzete.

Odlukom tužioca, privedeni muškarci su pušteni na slobodu, navedeno je u izveštaju.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.