KP: Povređen maloletnik prilikom pada u igraonici u severnom delu Mitrovice; U Leposaviću saobraćajna nesreća

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

„Izazivanje opšte opasnosti“ u severnom delu Mitrovice i saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba povređena u Leposaviću su slučajevi koje je Kosovska policija zabeležila u svom dnevnom izveštaju.

U severnom delu Mitrovice juče u popodnevnim časovima Kosovskoj policiji prijavljeno je da je maloletnik zadobio telesne povrede prilkom pada sa jedne od igračaka sa kojima s igrao. On je medicinski zbrinut.

Po nalogu tužioca u vezi sa ovim saslušani su vlasnik i radnik igraonice, dok je Opštinski Inspektorat ovo mesto zatvorio do druge odluke.

Slučaj je klasifikovan kao „izazivanje opšte opasnosti“.

Kosovska policija nije saopštila više detalja o ovom slučaju niti precizirala o kakvoj vrsti mesta za igru je reč.

Ujedno, Kosovska policija izvestila je danas o saobraćajnoj nesreći u Leposaviću koja se dogodila u utorak pola sata pre ponoći.

Policiji je prijavljeno da je muškarac sa Kosova imao saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio povrede. On je kako navode iz policije, vozilom upravljao pod dejstvom alkohola i nije prilagodio vožnju uslovima na putu.

Medicinski je zbrinut.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.