KP: Obijena prodavnica u Leposaviću; Saobraćajne nesreće u Gračanici i Gnjilanu

FOTO: KoSSev/Kosovska policija
FOTO: KoSSev/Kosovska policija

Kosovska policija u svom 24-časovnom izveštaju zabeležila je tešku krađu u Leposaviću, kao i dve saobraćajne nezgode u Gračanici i Gnjilanu, saopšteno je.

U selu Jarinje u opštini Leposavić juče je zabeležena pljačka prehrambene prodavnice.

Naime, žena sa Kosova prijavila je policiji da su nepoznate osobe provalile u njenu prodavnicu i iz nje ukrale cigarete, predmete, kao i nešto novca.

Slučaj se istražuje.

U opštini Gnjilane, juče u popodnevnim satima, muškarac državljanin Srbije je iz nehata, neprilagođenom brzinom izgubio kontrolu nad vozilom i udario u električni stub.

Pored materijalne štete, muškarac je zadobio i telesne povrede.

Njemu je, kako je saopšteno, medicinska pomoć prvo pružena u Gnjilanu, a nakon toga je poslat u Univerzitetsko kliničko-bolnički centar u Prištini.

Najzad, saobraćajna nesreća, nakon koje je došlo do verbalnog sukoba registrovana je pre dva dana u mestu Laplje Selo u opštini Gračanica.

Dvojica muškaraca sa Kosova su nakon nesreće imali nesporazum, a po dolasku patrole policije jednom je oduzeta britva, dok je drugom muškarcu izrečena kazna zbog vožnje u pijanom stanju.

Po nalogu pritvorskog tužioca, slučaj je pokrenut u redovnom postupku.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.