KP: Napao bivšu nevenčanu suprugu u Leposaviću; krađa u Severnoj Mitrovici

Kosovska policija KP
Foto: KoSSev

Vest je ažurirana

Kosovska policija zabeležila je u dvadesetčetvoročasovnom izveštaju dva slučaja na Severu Kosova. Dok je u Leposaviću Srbin fizički napao bivšu nevenčanu suprugu, u Severnoj Mitrovici zabeležena je krađa.

U Leposaviću je juče u popodnevnim časovima, Srpkinja S. S. (1984), iz Leposavića, prijavila policiji da ju je u kafiću u Leposaviću, nakon nesporazuma, fizički napao bivši nevenčani suprug S. G. (1988), takođe Srbin, koji je zatim pobegao, potvrdio je za KoSSev portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

Na poziv policije, osumnjičeni je takođe saslušan. Nalogom tužioca slučaj je otvoren.

U Severnoj Mitrovici juče je Kosovskoj policiji prijavljen slučaj krađe.

Oštećeni maloletni Srbin M. R. prijavio je u prisustvu roditelja da su mu nepoznate osobe ukrale torbu u krugu Tehničke škole, u kojoj su se nalazili telefon, dva para ključeva i novac.

U izveštaju Kosovske policije nije precizirano koja količina novca je u pitanju. Slučaj se dalje istražuje.

14:00: Istog dana operativnim radom policajaca na sektoru, kao i istražne jedinice PS Mitrovica Sever, identifikovan je osumnjičeni P. V. (1966) kod koga su pronađene ukradene stvari, potvrdio je portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović za KoSSev.

Torba sa predmetima je u prisustvu roditelja vraćena maloletnom M. R.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.