KP: Napad i teška krađa u Leposaviću

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

Kosovska policija uhapsila je muškarca u selu Kajkovo u opštini Leposavić zbog sumnje da je napao drugu osobu. U ovoj opštini juče je zabeležen i slučaj teške krađe, saopšteno je u dvadesetčetvoročasovnom izveštaju.

U ranim poslepodnevnim satima, u selu Krakovo u Leposaviću juče je zabeležen slučaj fizičkog napada, kada je jedan muškarac napao drugog.

Osumnjičeni je potom priveden u policijsku stanicu gde je i saslušan.

Nadležni tužilac naložio je da se slučaj otvori i klasifikuje kao napad.

U selu Borčane u ovoj opštini registrovano je više slučajeva krađe.

Kako je saopšteno iz Kosovske policije, dve osobe sa Kosova prijavila su policiji da su nepoznata lica primenom sile obila vrata nekoliko kuća, dok su iz dve kuće ukrala jednu motornu testeru, 40 litara alkoholnog pića i jedan dvogled.

U saopštenju se dodaje da su policijske jedinice izašle na teren, te da se slučaj istražuje.

U dvadesetčetvoročasovnom izveštaju Kosovske policije zabeleženo je ukupno 24 slučajeva nepridržavanja mera usvojenih u borbi protiv pandemije na Kosovu, dok je postupak pokrenut protiv 78 osoba.

Od ukupnog broja u Prištini je registrovano 15 ovakvih slučajeva, u Gnjilanu jedan, četiri u Prizrenu i četiri za region Đakovice.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.