KP: Na Jarinju uhapšen muškarac za kojim se tragalo; Mediji: Bivši policajac iz Leposavića

Jarinje prelaz gužve noć
FOTO: KoSSev

Na prelazu Jarinje večeras je uhapšen muškarac sa Kosova M. J, na osnovu aktivne optužnice Osnovnog suda, potvrdila je Kosovska policija za KoSSev portal.

M. J. je, kako su precizirali, bio tražen zbog osnovane sumnje da je umešan u izvršenje više krivičnih dela: organizovani kriminal, primanje mita i zloupotreba ovlašćenja.

„Sve dalje radnje i postupci preduzimaće se u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima“, navela je Kosovska policija.

U saopštenju se ne navodi da li je M. J. određeno zadržavanje, odnosno gde se on sada nalazi.

O hapšenju ove osobe, a pre oglašavanja Kosovske policije, večeras je izvestilo više medija.

Portal Kosovo online pisao je da je reč o Srbinu iz Leposavića, bivšem pripadniku policije, premda bez preciziranja i koje.

Supruga uhapšenog je za ovaj medij kazala da su M. J. pripadnici Kosovske policije odvezli u pravcu severnog dela Kosovske Mitrovice.

Javni servis Srbije takođe je izvestio o ovom slučaju, navodeći puno ime i prezime uhapšenog, kao i preciznu informaciju da je reč o bivšem pripadniku Kosovske policije.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.