KP: Krađa u Zubinom Potoku, porodično nasilje u Leposaviću

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

U Zubinom Potoku je juče došlo do provale i krađe, dok je u Leposaviću prijavljeno porodično nasilje, navodi se u dnevnom izveštaju Kosovske policije.

U Zubinom Potoku je u nedelju muškarac prijavio provalu i krađu u lokalnoj prodavnici. Iz prodavnice je ukradena određena količina novca, ali ne precizira se koja, kao i prehrambene namirnice.

Policijske jedinice istražuju slučaj.

S druge strane, u Leposaviću je juče zabeležena i prijava u vezi sa porodičnim nasiljem, kada je žena u poslepodnevnim časovima prijavila nasilje od strane supruga. Njoj je ukazana medicinska pomoć, a osumnjičeni muškarac je priveden i odlukom tužioca, slučaj ide u redovnu proceduru.

U Severnoj Mitrovici je u subotu zabeležen i slučaj „lažnog prijavljivanja“ pri čemu je nalogom tužioca privedena žena koja se tereti da je lažno optužila supuga za nasilje. O ovom slučaju čitajte u posebnoj vesti: Severna Mitrovica: Pritvorena zbog lažnog prijavljivanja nasilja od strane supruga.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.