KP: Krađa automobila u KM, falsifikovan novac u Gračanici i saobraćajne nesreće u Leposaviću i N.Brdu

FOTO: KoSSev/Kosovska policija
FOTO: KoSSev/Kosovska policija

Kosovska policija izvestila je danas o više slučajeva koji su se dogodili u većinski srpskim sredinama na Kosovu. Među njima je krađa automobila, pronalazak falsifikovanog novca i više saobraćajnih nesreća.

Kosovska policija izvestila je danas o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Stanišor u Novom Brdu.

Muškarac sa srpskim državljanstvom navodno je tokom vožnje motocikla izgubio kontrolu nad vozilom i naleteo na automobil kojim je upravljala osoba sa Kosova.

Usled udesa, povređen je motociklista i žena u automobilu. Njima je potom ukazana medicinska pomoć.

U 24-časovnom izveštaju našao se i slučaj falsifikovanja novca u Gračanici.

Osoba sa Kosova prijavila je da je drugi muškarac, tokom predaje dnevnog pazara, posedovao 31 novčanicu od 10 evra za koje se sumnja da su falsifikovane.

Novčanice su oduzete, a slučaj se istražuje.

U severnom delu Mitrovice juče je u večernjim satima prijavljena krađa automobila lokalnih registarskih oznaka.

U šturom saopštenju policije nema informacija o tačnoj lokaciji, a navodi se da je osumnjičeni nepoznat, te da se slučaj istražuje.

Policija je danas izvestila o saobraćajnoj nesreći koja se juče u 16.40 časova dogodila na teritoriji opštine Leposavić.

Iz policije navode da je jedna osoba zadobila teške telesne povrede nakon što je tokom vožnje, usled neprilagođene brzine, sletela sa puta vozilom koje se potom prevrnulo.

Vozaču je ukazana lekarska pomoć.

U 24-časovnom izveštaju se ujedno našla saobraćajna nesreća koja se juče dogodila u mestu Ješa u Zubinom Potoku, a o čemu je istog dana izvestio KoSSev.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.