KP: Hapšenje u Z.Potoku, zaustavili vozača sa 2.37 promila alkohola

Policija kosovska kp
FOTO: KoSSev

Kosovska policija uhapsila je juče u selu Banje u Zubinom Potoku muškarca sa Kosova – vozača kojem je alkotestiranjem utvrđeno više od 2.3 promila, saopšteno je u današnjem 24-časovnom izveštaju.

Iz policije navode da je hapšenje usledilo nakon što se ova osoba navodno nije odmah zaustavila na naredbu policijske jedinice.

Nakon alkotestiranja osumnjičenom je otkriveno 2,37 promila, saopštili su iz policije.

U vezi sa slučajem, konsultovan je nadležni tužilac, a uhapšenom je određeno zadržavanje.

Kako bismo dobili više detalja o ovom slučaju o kojem su kasno sinoć naš portal informisali čitaoci, obratili smo se Kosovskoj policiji regiona Sever iz koje nam je rečeno da oni nisu izvršili hapšenje, da nemaju informacije o slučaju, te da se obratimo Prištini.

„Nas ništa ne obaveštavaju, ne znamo šta se dešava, obratite se njima“, rekao je za KoSSev portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

Na upit KoSSeva za više detalja o ovom slučaju, iz centralne direkcije Kosovske policije u Prištini su nam samo prosledili šturo saopštenje iz 24-časovnog policijskog izveštaja koji je danas ranije dostavljen medijima.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.