KoSSev u novu godinu sa novim dizajnom!

U novoj godini naš portal je dobio novi izgled! Sajt je, kao što se možete i uveriti, redizajniran u skladu sa potrebama naših čitalaca, kao i novim trendovima, dok smo istovremeno vodili računa da zadržimo izvornu strukturu našeg portala. Čitaoce KoSSeva u narednim danima očekuje i više drugih tehničkih novina koje će poboljšati pristup našim vestima.

U završnoj fazi je i optimizacija sajta za mobilne telefone i tablete, kao i izrada nove android mobilne aplikacije KoSSeva.

Hosting koji smo do sada koristili nije više u mogućnosti da odgovori na naše zahteve i isprati naše potrebe, te će u narednim danima sajt biti premešten i na zaseban server, što će našim čitaocima omogućiti brži pristup, a redakciji pouzdaniji rad.

KoSSev je tokom protekle nepune dve godine – od kada je objavio prvu vest, rastao i zabeležio gotovo 8.5 miliona pregleda, posete iz 158 zemalja, sa gotovo 8.000 različitih IP adresa. Istovremeno, procenat onih posetilaca koji se ne vraćaju na sajt posle prve posete (bounce rate) je na rekordno niskih 3 odsto, što ukazuje na poverenje i zainteresovanost koje KoSSev ima kod čitalaca. 

Svim čitaocima koji Božić slave po Julijanskom kalendaru, Kosovo Sever portal želi srećan Badnji dan i Božić!
 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.