Kosovska policija: Pretnja policajcu i dva slučaja krijumčarenja robe

U blizini Podujeva i sela Mučivrce Kosovska policija zabeležila je dva slučaja krijumčarenja robe, dok se na prelazu Jarinje, osumnjičeni Srbin, nakon izrečenih pretnji policajcu „odvezao velikom brzinom“, navodi se u 24-časovnom policijskom izveštaju.

Na prelazu Jarinje, pre dva dana, u popodnevnim satima došlo je do incidenta, kada je kosovski Srbin tokom kontrole odbio da posluša naredbe službenog lica. Osumnjičeni se potom udaljio velikom brzinom uputivši pretnje policijskom službeniku, saopštila je Kosovska policija.

Osim informacije da ovo lice nije uhapšeno, kao i da se slučaj dalje istražuje, detalji o pravcu kretanja vozila kojim je upravljala ova osoba nisu saopšteni u izveštaju policije.

U selu Dumnica, u Podujevu, Kosovska policija primetila je više lica kako ilegalno ulaze na teritoriju centralne Srbije vodeći za sobom tri grla stoke.

Ova lica su, kako se navodi u saopštenju policije, pobegla u nepoznatom pravcu čim su videla pripadnike policije.

Policija je zajedno sa jedinicom Agencije za veterinu i hranu zaplenila stoku. Nije prijavljeno da je neko uhapšen.

Juče je takođe zabeležen slučaj krijumčarenja robe u selu Mučivrce, kada je Albanac u svom vozilu koje se kretalo iz pravca Srbije pokušao da prenese utovareni alat.

Iz policije navode da je nalogom tužioca roba poslata na carinski terminal dok je osumnjičeni nakon ispitivanja pušten.

Slučaj se dalje istražuje.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.