Kosovska Mitrovica: Noževima u stanu na bračni par

Četrdesetjednogodišnji Srbin B.K. teško je povređen sinoć u Kosovskoj Mitrovici kada su ga u kontejneru u kojem je živeo, preko puta pijace, napala dvojica maskiranih lica. Motiv napada, za sada, nije poznat. Ovo je treći incident u Kosovskoj Mitrovici od početka nedelje. 

"Incident se dogodio u noći između utorka i srede, u ulici Kolašinska u kojoj je B.K. ('76) živeo sa nevenčanom suprugom B.G. ('69). Dolaskom policije na lice mesta, on je zatečen sa vidnim povredama i sa tragovima krvi na svom telu," kazao je u izjavi za KoSSev šef operative Kosovske policije za region Sever, Željko Bojić.

Njemu je, po rečima Bojića, ukazana pomoć u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici.

"Uviđaj je obavljen, a forenzičke jedinice danas vrše uviđaj na licu mesta," dodao je. 

Bojić nije mogao da precizira šta je motiv napada. 

"Još uvek ne možemo da kažemo šta je motiv napada, jer je istraga u toku ali imamo određena saznanja šta bi mogao da bude motiv, ali o tome, trenutno, ne mogu da govorim. Napadači su bili naoružani noževima. Bili su maskirani, odnosno, imali su kapuljače i jedan od njih kačket na glavi," istakao je. 

Supružnici su, kako KoSSev nezvanično saznaje, po dolasku policijskih jedinica jedno vreme bili bez svesti, ali su u svesnom stanju preveženi u Zdravsteni centar. 

Delo je okarakterisano kao nanošenje teških telesnih povreda. 

Podsetimo, u ponedeljak veče u ulici Knjaza Miloša oštećeno je jedno vozilo, a isto veče u Bošnjačkoj mahali napadnut je Srbin.
 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.