Policija ga uhvatila na delu, pa progutao vrećicu sa kokainom, zaplenjena droga, oružje, municija, novac…

FOTO: Kosovska policija

Kosovska policija uhvatila je danas u Kosovu Polju dve osobe na delu, odnosno u trenutku kupoprodaje narkotika za koji se sumnja da je kokain.

E.DŽ. (E.XH) (1982) i A.I. (1979) su privedeni, dok je, kako navode iz policije, jedan od njih, u cilju skrivanja dokaza progutao manju vrećicu kokaina, koju je prethodno kupio od drugog.

Policija je ujedno izvršila pretres stana E.DŽ. (E.XH) u kojem je pronašla oružje kao i narkotike čija je vrednost procenjena na oko 6.000 evra.

Reč je takođe o kokainu podeljenom u 17 kesa i to 16 manjih i jednoj većoj ukupne težine 99.4 grama, kao i pakovanju od 63 grama smese koja se koristi za povećanje količine kokaina.

Pronađena je i digitalna vaga koja se koristi za precizno merenje kao i novac u iznosu od 1750 evra.

U stanu E.DŽ. (E.XH.) policija je pronašla tri automatske puške Kalašnjikov (AK-47), 6 okvira, municiju različitog kalibra u količini od 510 komada, 2 bajoneta i 8 različitih delova za oružje, dvogled, dve futrole i jedan mobilni telefon.

KP je narkotike i oružje pronađeno u stanu zaplenila i oduzela.

Osumnjičenom E.DŽ. (E.XH.) je određeno zadržavanje, dok je A. I. određen pritvor zbog, kako su naveli iz policije, nekoliko ranijih naloga za hapšenje.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.