Kosovo Polje: Nestao Ismet Kanjiža, porodica moli za pomoć

Ismet Kanjiža, crnogorski državljanin, rođen 28.11.1964. godine, nestao je 21. januara u Kosovom Polju, oko 1 čas po ponoći. Porodica nestalog muškarca apelovala je preko našeg portala na sve koji imaju bilo kakvu informaciju koja bi mogla da pomogne u pronalaženju Kanjiže, da jave najbližoj policijskoj stanici, ili njegovom bratu i prijatelju na brojeve koje dole objavljujemo. U trenutku nestanka, Kanjiža je na sebi imao crno-sivu jaknu i plave farmerice. Nestanak Kanjiže potvrđen je za KoSSev i u Kosovskoj policiji.

"Poslednji put je viđen u centru Kosovog Polja, kod kružnog toka i prodavnice brze hrane 'Eni'. Bio je sa svojim bratom od tetke, Enverom Mehmetijem, koji je ušao da kupi da jede, a kada je izašao iz prodavnice, Ismeta više nije bilo napolju. On se vratio kući, a Ismet nije," objasnio je u izjavi za KoSSev prijatelj nestalog, Erol Ljatifi.

Slučaj je prijavljen policiji i ukoliko neko od građana ima neka saznanja o Ismetu Kanjiži, to mogu da prijave najbližoj policijskoj stanici, ili na brojeve telefona brata nestalog, Enisa Kanjiže – 0642579813 i Erola Ljatifija – 0642578837.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.