Kosovska Mitrovica: Pronađeni kofer sumnjive sadržine u Bošnjačkoj mahali BIO PRAZAN

11:03 – Kofer bio prazan

Kofer koji je pronađen jutros na ulici u Bošnjačkoj mahali bio je prazan, potvrdio je upravo za KoSSev šef operative Kosovske policije za region Sever, Željko Bojić.

Kofer za koji se jutros pretpostavljalo da bi u sebi mogao da sadrži eksploziv, uništen je manjom količinom eksploziva. Prethodno se, bezbednosnim pregledom kroz rendgen za proveru unutrašnje sadržine, pokazalo da u sebi sadrži metal, zbog čega se smatralo da je sumnjive sadržine.

10:01 – Kosovska Mitrovica: Pronađen kofer sumnjive sadržine u Bošnjačkoj mahali

Nemirna noć i jutro u severnoj Kosovskoj Mitrovici. Nakon sinoćne pucnjave i jutrošnje pljačke Komercijalne banke, i u etnički mešovitom naselju Bošnjačka mahala novi incident – pronađen je kofer, a sumnja se da se u njemu nalazi eksploziv. Kosovska policija blokirala je jutros deo ulice Luja Braja u ovom naselju gde je kofer ostavljen i istraga je u toku, potvrdio je za KoSSev regionalni šef operative Kosovske policije za Sever Željko Bojić.

Slučaj je jutros prijavljen Kosovskoj policiji, a kofer se nalazi na par metara od improvizovane pijace u ovom delu Kosovske Mitrovice. Bojić je potvrdio da se na licu mesta trenutno nalaze i pripadnici policije, a da specijalizovane jedinice – EOD tim treba da utvrdi sadržinu kofera.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.