Komentar dana – Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali kompromis mora biti po Ustavu Srbije i Rezoluciji 1244, jer je Kosovo oduvek bilo, jeste i biće Srbija, izjavio je danas ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović.

Ovaj i njegove izjave se zauvek ukidaju na mediju kojim ja upravljam. Neka me smene, neka me unište ali ja ovoliku glupost i bezobrazluk zaista neću da trpim. Šalim se… Pustaću ga jer je ovo super zabava… A i zato da me ne kazne zbog prve polovine komentara.

Hašim Tači je počeo da razgovara o podeli granice, ali ne Kosova, već Srbije, odnosno da korekcija granice podrazumeva pripajanje Preševa, Bujanovca i Medveđe Kosovu, rekao je danas potpredsednik vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Srbije Rasim Ljajić.

To što Tači radi smo shvatili. A ti?… A vi?… A vaš jedini on?… Ali sve to nije problem… Šta čekamo mi? Gde smo?

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastao se danas sa delegacijom Senata Sjedinjenih Američkih Država i informisao ih o stanju i položaju Srba i političkoj i bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji.

I sada je stvar rešena. Delegacija senata će da ode, a on će da primi platu. I delegacija senata će ponovo da dođe i da ode i on će ponovo da primi platu. I ponovo će delegacija senata da dođe i da ode, a mi ćemo njega da uhapsimo.

Priznat položaj Srpske pravoslavne crkve na Kosmetu, kao i da se na neograničen period zadrži pravni režim zaštite za 44 objekta koji predstavljaju specijalne zone srpske kulturne i verske baštine, naći će se među ključnim zahtevima Beograda tokom dijaloga o sveobuhvatnom rešenju za normalizaciju odnosa sa Prištinom, saznaju „Novosti“.

Eksteritorijalnost bez obzira na političko rešenje. Ne umete ni da kažete to što ste čuli da je neko već mislio i davno se za to borio. Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta.​  

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.