Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je izvestiteljki EP za tzv. Kosovo Violi fon Kramon da se mane severa i da umesto toga gleda da privoli Prištinu konstruktivnom dijalogu.Petković je, povodom izjave Fon Kramon da institucije na severu KiM moraju da se integrišu u kosovski sistem, na Tviteru napisao da je mnogo i od jednog albanskog lobiste da se tako brutalno meša u potpisane sporazume i podržava novu destabilizaciju prilika na terenu.

Uopšte mu ne priliči to što pokušava da se sili prema jačima od sebe. Zbog konstitucije, pristojnog izgleda i značaja pozicije na kojoj je, to ne bi trebali da budu njegovi maniri koje pokušava da iskopira od opasnih (po nas) primitivaca iz stranke mu. Na čelu sa šefom im. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i izraelski predsednik Isak Hercog danas su se u telefonskom razgovoru saglasili da bi u razvoju srpsko-izraelskih odnosa trebalo imati u vidu istorijsku bliskost srpskog i jevrejskog naroda. Predsednik Vučić je naglasio da je priznanje Kosova od strane Izraela bilo razočaranje za Srbiju i njene građane.

I tako se on onda uvek ponaša kao da luk nije ni jeo ni mirisao, a u stvari je on sve zamesio i odradio. Pa su sada građani Srbije razočarani priznanjem Kosova od strane Izraela a ne njime, koji je svemu šurovao. A on se zbog njih sekira.

Za penzionere iz kategorije zaposlenih koji primanja dobijaju preko tekućih računa danas je počela isplata penzija za jul, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje. Isplata za penzionere koji primanja dobijaju na kućne adrese ili ih podižu na šalterima pošta, počeće sutra.

Uvek mi bilo bez smisla što se objavljuje kao vest nešto što je normalno i nema potrebe prenaglašavati ga u obliku vesti.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.